راهکارهایی برای توانمندی هایتان و یا ۴۰ قاون زندگی

.یاد خدا بودن، کار را برای خدا انجام دهید از صمیم دل در مسیر طاعت الهی و در لحظه لحظه زندگی بر او توکل کنید و مطمئن باشید پاداش کارهایی را که می کنید دریافت خواهید کرد.

2.برای زندگی خود قوانینی در نظر بگیرید و سعی کنید از آنها سرپیچی نکنید. این قوانین را پس از مشورت با متخصصان و افرادی که تجربه یک زندگی موفق را داشته اند تدوین کنید.

3.فکرها، آرزوها، هدف ها، و تصمیمات خود را به عملکرد های معنادار، هدفمند و سازنده ترجمه کنید.

4. ما خودمان هستیم که به اطرافیانمان یاد می دهیم چه رفتاری با ما داشته باشند. رفتارهای محترمانه یا بی ادبانه از سوی اطرافیان، همه بازتاب شخصیتی است که ما از خودمان برای آنها ترسیم کرده ایم.

5.شما مدیر زندگی خود هستید. آن را بر اساس بهترین استانداردهای مدیریت، هدایت کنید تا نتیجه خوبی بگیرید. موفقیت را سرلوحه تدوین برنامه های مدیریتی خود قرار دهید. خود را باور داشته باشید. به خود بگویید که من قوی و نیرومندم.

6.عواملی که شادی آور است را پیدا کنید و عمل کنید. مانند بخشش و عفو، انفاق، لبخند زدن، تحسین، محبت کردن، قدردانی و سپاس، نماز شب، بازی با کودکان، تفریح در خانواده، مزاح و شوخی، فضای سبز، تفریحات سالم.

7. از لحظه هایتان استفاده کنید.کار امروز را به فردا نیندازید.

8.شکرگزار نعمت های خدا باشید. ارزش های ذاتیتان را کشف کنید.صداقت، هوش، صبر، بخشندگی، اشتیاق

9.منظم باشید. بی برنامگی عامل هدر رفتن انرژی است. حالت تعادل داشته باشید. به کارها اولویت بدهید. فهرست و یادداشت روزانه بنویسید.

10.روزانه، زمانی را برای استراحت خود اختصاص دهید. همه فعالیت ها را کنار بگذارید و طعم سکوت را بچشید. آرام باشید. چشمانتان را ببندید و منظره های طبیعی و زیبا را در ذهنتان مجسم کنید. دریا، چمنزار، قله کوه و ... .

11.نیازهای خود را تعیین کنید. از همسرتان بخواهید، تقاضا کنید، احساستان را بگویید.

12.به اطرافیانتان توجه کنید(همسر و فرزندان). آنجا که به شما نیاز است، حاضر باشید. نور بفرستید. مورد توجه باشید. یک روز فقط گوش کنید به جای صحبت کردن.کاری بکنید که دوستتان بدارند. ارتباط نگاهی، در حرف زدن  خودمانی باشید و... .

13. همیشه جوان باشید. آمارها نشان داده است بر روی جوان نماها آنها که جوانتر از سنشان به نظر می رسند، وجود نیروی ذهنی جوانیشان را ثابت کرده است. مشخصات این افراد:1)به خود فکر می کنند و متکبرند. 2)خود را سرزنش نمی کنند. 3) اغلب بعد از بازنشستگی به کار ادامه می دهند. 4) انعطاف پذیر و سازگارند.  5) نیروی ذهنی فعالی دارند.

14. به دنبال هدفتان بروید: 1) مهم ترین هدف زندگی خود را پیدا کنید و بنویسید. 2) مجسم کنید که موفق شده اید. 3) برنامه و عملکرد خود را بنویسید. 4) فهرست موانع آینده را بنویسید و اینکه چگونه می توانید بر آنها غلبه کنید. 5)هربار که به هدف خود نزدیک شدید به خود تبریک بگویید.

15.از "خود"، "افرادی که در زندگی شما نقش دارند" و "محیط اطرافتان" شناخت کافی بدست آورید. خود را بشناسید. من بیشتر از ... لذت می برم. بزرگ ترین آرزوی من ... است.

16. به این نکته واقف باشید که شما سهم عمده ای در ساختن زندگی خود دارید. در بیشتر مواقع این شما هستید که می توانید از زندگی لذت ببرید یا آن را به کام خود تلخ کنید.

17.بیشتر چیزهایی که در زندگی شما وجود دارد و برایتان لذت بخش نیستند، می توانند به دست خود شما از بین بروند. به طور مثال اگر از شغل خود راضی نیستید، فقط نیاز به تلاش و پشتکار دارید تا با شایسته کردن خود، شغل بهتری به دست آورید. یا اگر از چاقی خود رنج می برید کافی است کمی همت کنید.

18.در زندگی نقش یک قربانی را بازی نکنید یا سعی نکنید با یادآوری تجربه های تلخ گذشته برای خود بهانه بسازید. این کار، فقط تضمین می کند که یأس، عدم پیشرفت و عدم موفقیت در انتظار شما است.

19.دیگران را مقصر عدم موفقیت خود، قلمداد نکنید. زندگی مال شما است. پس خودتان هستید که دوباره و دوباره می توانید آن را بسازید.

20. هرفکری می کنید و هر تصمیمی می گیرید، پیامدهایی را برایتان به دنبال خواهد داشت. اگر مثبت فکر کنید، نتیجه مثبت می گیرید و اگر به دنبال افکار منفی باشید، نتیجه تان هم منفی خواهد شد.

21.علت بروز وقایع نا خوشایند در زندگی راپیدا کنید یا نگاهی به تجربه های پیشین خود بیندازید تا ببینید عیب کار از کجا بوده است.

22.هیچگاه از تغییر نترسید. گاهی اوقات تغییرات نقش مهمی در زندگی تان خواهند داشت و علی رغم انتظارتان عمل خواهند کرد. انعطاف پذیر باشید اما هدف اصلی را رها نکنید.

23.واقع نگر باشید. خود، زندگی و دنیای اطرافتان را آن گونه که هست بشناسید نه آن گونه که خودتان می خواهید.

24.با خودتان صادق باشید و اگر می دانید کاری، باعث موفقیتتان نمی شود آن را از زندگی خود خارج کنید و به جای بهانه آوردن از همین حالا دست به کار شوید.

25.درست و با دقت تصمیم گیری کنید. به خودتان ایمان داشته باشید.

26.به خاطر داشته باشید عملکردهای شماست که داستان زندگی تان را می نویسد.

27.خودتان را بر اساس نتایجی که می گیرید ارزیابی کنید نه فقط بر اساس حرف ها.

28.درد خود را بشناسید تا هرچه سریع تر خود را از مهلکه مسبب بروز آن درد خلاص کنید. به این نکته واقف باشید که همین درد، می تواند انگیزه ای برای بروز یک تغییر در زندگی شما باشد.

29.گاهی ریسک کردن در زندگی باعث موفقیت می شود. اگر خردمندانه و با درایت ریسک کنید، پیروزی از آن شماست. اگرچه ریسک کردن در ابتدای امر، دلهره آور و ترسناک است اما ارزش آن را دارد. توجه داشته باشید که برای این کار ممکن است مجبور باشید خیلی از چیزهای آشنا و عادت ها و راحتی های خود را کنار بگذارید.

30.فیلترهایی که جلوی چشم شما را گرفته اند تا دنیا را زیبا نبینید، دور بیندازید.

31.شما دنیا را آن گونه که می بینید؛ می شناسید و تجربه می کنید. این شما هستید که می توانید انتخاب کنید که چگونه به دنیا بنگرید و آن را تجربه کنید. این قدرت انتخاب در هر مرحله از زندگی، همراه شماست.

32.عواملی را که بر نگاه شما به دنیا اثر می گذارد، بشناسید و در صورت منفی بودن، آنها را تغییر دهید و مثبت کنید. اگر از دریچه تجربیات تلخ گذشته به دنیا نگاه می کنید، بدانید که دارید حال و آینده خود را بر اساس همان تجربیات می سازید. بیشتر ستایش کنید و کمتر انتقاد.

33. اگر از خود توقع زیادی نداشته باشید، سال ها در همان پله ای که هستید در جا می زنید. پس به اهداف بلند فکر کنید. اما به این نکته هم توجه داشته باشید که هرگز از مرز واقع نگری خارج نشوید.

34.محدودیت ها و قوانینی را که افراد حین برخورد با شما ملزم به رعایت آن هستند، به آنها یاد دهید. البته این به معنای آن نیست که مستقیم حرف هایتان را بیان کنید. بلکه می توانید با رعایت نکاتی ظریف، در بطن اعمال و گفتارتان آنها را از مسئولیتشان در قبال شما آگاه نمایید. برای خود احترام بسیاری قائل شوید تا دیگران نیز از شما تبعیت کنند. کسی که به خود ارزش نمی دهد نباید توقع رفتار ارزشمندی از جانب دیگران داشته باشد.

35.برخی اوقات لازم است که به دیگران گوشزد کنید؛ رفتار شایسته ای نداشته اند. این کار راهی مناسب برای پیشگیری از تکرار چنین امری در آینده است.

36.برای بخشش ارزش بسیاری قائل شوید." ولیَعفُوا و لیَصفَحُوا اَلا تُحِبُونَ اَن یَغفِرَاللهُ لَکُم". به این فکر کنید که با انتقام، فقط فکر و روح خود را بی جهت آزرده کرده اید. و افکاری را که به سلامت روحتان آسیب می رساند، در خود پرورانده اید. مهم نیست آن فرد چه فکری در مورد شما می کند. شما بخشش را صرفا برای خدا انجام دهید.

37. قدرت کنترل عصبانیت خود را داشته باشید. راه هایی به کار برید تا در صورت بروز عصبانیت، رفتار ناشایسته ای از خود بروز ندهید.

38.به خاطر بسپارید که نفرت، حسادت و خشم، مخرب وجود آدمی هستند.و روح و قلب فردی را که آنها را در وجودش نگهداری می کند، ذره ذره نابود می کنند. احساسات زشت، چهره زشتی به شما می بخشند. این احساسات، نه تنها بر روح شما اثر می گذارند، بلکه عواقبی همچون اختلال در خواب، سردرد، کمردرد و حتی سکته قلبی را نیز به شما تقدیم می کنند.

39.در زندگی به آن چیزی می رسید که همیشه به آن فکر می کنید. و آن چیزی را به دست می آورید که همواره طلب کرده اید.

40.مهمترین توصیه: با قرآن، اهل بیت علیهم السلام و خواندن صحیفه سجادیه مانوس باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد